Sep 042012
 

Inauguraci?? 13 de setembre a les 19.00h– ?? ??Els??integrants??del Grup de Pintors Art??stics Llatinoamericans a Catalunya (GPALA) presenten aquesta??exposici????amb l???objectiu de cercar unir records amb el present, tradu??ts en cadascuna de les seves obres, de diferents estils, colors i tem??tiques, per?? amb un mateix sentiment cap a la terra que van deixar i la terra que els acull.

???L???oportunitat que ens ofereix FEDELATINA de mostrar les nostres obres a Barcelona ens permet presentar-nos com a grup de pintors que busca la creaci?? d???obres que expliquin hist??ries, mites llegendes i realitats, que mostrin un art llatinoameric?? produ??t a Catalunya, per?? que est?? obert a la participaci?? d???artistes, tant de Llatinoam??rica com de Catalunya, per tal d???enriquir la cultura i l???art del pa??s que ??s la nostra llar???.

Del 13 de setembre al 11 de novembre de 2012.

Horari de visita: de dilluns a divendres, de 16.00h a 20.00h.

FEDELATINA

C/Nou de Sant Francesc, 15

Metro Drassanes. Barcelona.
expo gpala (1)
Organiza:

?? ?? ??Amb el suport de ??