Oct 022012
 

diversitat fedelatinaSaps quantes lleng??es es parlen a Catalunya? Hi ha lleng??es f??cils i lleng??es dif??cils? Qu?? vol dir ser ling????sticament sostenible? Per qu?? els catalans canvien de llengua quan s???adrecen a un nouvingut? Troba respostes a aquestes i d???altres preguntes d???una manera original i divertida.

A trav??s d???un taller formatiu i d???una gimcana pel barri del G??tic de Barcelona aprendrem a combatre els prejudicis ling????stics m??s estesos i celebrarem la diversitat ling????stica i la llengua comuna del nostre pa??s.

Per assistir-hi no cal ser fil??leg ni parlar m??s d???una llengua: La proposta que us presentem va dirigida a qualsevol persona amb curiositat i ganes de passar-s???ho b??.

Acc??s gratu??t

Informaci?? i inscripcions: cooperacion@fedelatina.org

Lloc de realitzaci??: Seu de FEDELATINA (C/ Nou de Sant Francesc, 15, Barcelona)

Data:

5 d???octubre de ??18:00 ??a ?? 21:00 h

6 d???octubre de ??10.00 ??a ?? 14.00 h