Oct 232012
 

El pr??xim dilluns 29 d???octubre se celebrar?? la jornada”El rol de la ciutat en la promoci?? de la ciutadania i la seva relaci?? amb els drets humans“, que inclour?? una pon??ncia ??? taller i la projecci?? de tres curtmetratges.

18.00 h??PON??NCIA ??? TALLER ????????????????

Nathaly??Moreno / Fundaci??n de Estudios para la Aplicaci??n del Derecho

Es promour?? un espai de reflexi?? cr??tica sobre la participaci?? ciutadana en processos estrat??gics per a la transformaci?? social i la construcci?? d’una cultura de pau basada en els Drets Humans. D???aquesta manera incrementarem la consci??ncia pol??tica comuna i estimularem un sentit actiu de ciutadania i coresponsabilitat.

Aquest espai s’enriquir?? amb un taller participatiu on el p??blic intercanviar?? experi??ncies, idees i propostes alternatives encaminades a la construcci?? d???un millor rol de ciutad??.

19.30 h PROJECCIONS

– Recortes de una vida

Ameno C??rdova, Guatemala, 13 min 30 s

Associaci?? Cultural Crearte

– Canci??n a la universidad

L??ster Hamlet, Cuba, 3 min 26 s

Dosmundosmil

– Agua

Jos?? Lu??s Feliciano Chipana, Per??, 6 min 15 s

Associaci?? Caleidoscopio ??? Una mirada al Sur

Para m??s informaci?? revisa el??d??ptic

Data: Dilluns, 29 d???octubre, de 18.00 a 20.00 h

Lloc: Fedelatina, C/Nou de Sant Francesc, 15; 08002 Barcelona

Tel: 931924114

??Inscripcions:??inscripciocooperacio@gmail.com

??Acc??s gratu??t

Aquest curs, organitzat per Fedelatina, pret??n potenciar el rol de la Ciutat en la promoci?? de la ciutadania com a via pel reclam, la conquesta i el manteniment dels drets civils. D???altra banda, cerca posar sobre la taula les bones pr??ctiques en la construcci?? d’una Cultura de Pau a trav??s del panorama institucional, social i visual urb??. Tot plegat, des d???una perspectiva focalitzada el context socio-cultural llatinoameric?? i catal??.

Us hi esperem!!