Oct 252012
 

L???Asociaci??n Cultural Social Arte Culinario de Honduras y Amigos en Catalu??a ha inaugurat un nou curs de catal?? pels seus associats a trav??s del conveni signat amb el Consorci per a la Normalitzaci?? Ling????stica el passat mes de juny. Amb aquest ja s??n tres els cursos que s???han organitzat i ??s que la comunitat hondurenya ??s plenament conscient dels grans beneficis que aporta saber la llengua pr??pia del pa??s.??

El nou curs, que es dur?? a terme a la seu de FEDELATINA, va ser inaugurat per Jorge Irias, president de l???associaci?? hondurenya, i Irma Sust, cap de l?????rea de Serveis Ling????stics de FEDELATINA.

Si tu tamb?? vols aprendre catal?? et pots dirigir al carrer Aviny?? 52 i dir que v??ns de part de FEDELATINA. Els treballadors del Consorci per a la Normalitzaci?? Ling????stics et matricularan al curs que millor s???ajusti als teus interessos.