Dic 112012
 

Fedelatina va assistir a la trobada realitzada per els ??mossos d??esquadra, on el comissari Joan Carles Molinero va conversar detalls del Pla Gr??vol, el programa operatiu estacional amb motiu de les festes nadalenques.

L???objectiu ??s reduir l???activitat delinq??encial que es registra durant aquest per??ode, ??garantir la seguretat a la mobilitat en la xarxa vi??ria i en els transports p??blics i mantenir els nivells de conviv??ncia

Enguany la Policia de la Generalitat ha enviat m??s de 6.000 correus electr??nics amb consells de seguretat a comerciants i empresaris.
La Policia de la Generalitat- Mossos d???Esquadra ha posat en marxa, un any m??s, el Programa Operatiu Estacional (POE) Gr??vol amb motiu de les Festes Nadalenques. A partir de dem?? dilluns, 3 de desembre, s???intensifica la pres??ncia policial uniformada en els principals eixos i zones comercials a trav??s de patrullatges a peu per tal de prevenir fets delictius, sobretot furts, robatoris en establiments comercials i estrebades, i d???augmentar la percepci?? de seguretat. Tamb?? s???incrementen els dispositius i patrullatges en mercats municipals, fires, pol??gons industrials, carreteres i autopistes i ??rees de serveis del pa??s.
El Pla de Seguretat Gr??vol estar?? actiu fins al 15 de gener, coincidint amb l???inici de la campanya de rebaixes, que, com cada any, comportar?? una gran aflu??ncia de persones en els principals eixos i zones comercials.
Els principals objectius del Pla de seguretat del Nadal s??n:
– ??Prevenir i/o reduir la delinq????ncia que opera a Catalunya aprofitant les condicions espec??fiques que es donen en aquest per??ode.
– Garantir la seguretat en la mobilitat en la xarxa vi??ria i en els transports col??lectius de persones, tant p??blics com privats.
– ??Augmentar?? la percepci?? de seguretat.
– ??Garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments espec??fics d???aquest per??ode, sobretot els que tenen lloc en zones d???oci nocturn on tindran lloc diverses celebracions.