Mar 012013
 

El CNL de Barcelona celebra, com cada any, el Dia Mundial de la Poesia, 21??de mar??. Enguany, concentraran la lectura p??blica de poemes el dia 19 a??l???Espai Aviny?? ??? Llengua i Cultura, Carrer Aviny?? 52.

Durant la setmana del 18 al 24 de mar??, hi haur?? el mural de la poesia on es??podran exposar poemes escrits, o transcrits, pels seus usuaris i tothom??que ho vulgui. Tamb?? tindran a disposici?? dels visitants una c??pia de la??poesia d???aquest any perqu?? els en quedi un record.

Tamb?? us conviden a assistir a la lectura p??blica del dia 19 i recitar o cantar un poema.??L???horari previst per a les lectures ser?? el seg??ent:
?? ?? ?? ?? ?? 11.30
?? ?? ?? ?? ?? 13.00
?? ?? ?? ?? ?? 17.30
?? ?? ?? ?? ?? 19.30

Els Serveis Ling????stics de Fedelatina assistirem a la lectura de les 19:30. Si voleu venir amb nosaltres envieu-nos un missatge electr??nic a dsl.fedelatina@gmail.com