Abr 042013
 

22/04/2013. Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, ??mnium organitzar?? l’activitat «A Tota Veu» a diverses ciutats del pa??s amb l’objectiu de visibilitzar la riquesa ling????stica que hi ha a Catalunya i mostrar el catal?? com a llengua de cohesi??. «A Tota Veu» ??s un dels projectes de cohesi?? social que t?? l’entitat i consisteix en una lectura p??blica de poesia on interactuen parelles formades per persones que tenen lleng??es pr??pies diferents, una de les quals ??s la catalana.

A hores d’ara, ja hi ha confirmades 12 localitats que acolliran aquesta activitat de cohesi?? i en favor de la llengua catalana. En algunes d’elles, com ??s el cas de la del districte de Gr??cia de Barcelona hi participaran algunes cares conegudes com ara Estel Sol??: actriu i escriptora, Dani Alegret; m??sic i membre de «Els amics de les Arts» i Gen??s Sinca; escriptor i Premi Josep Pla 2013. Aquells que hi vulgueu participar, encara sou a temps d’apuntar-vos-hi enviant un correu electr??nic a??mgutierrez@omnium.cat

Podeu consultar tot seguit la llista de ciutats, viles, dies i hores on tindr?? lloc l'»A Tota Veu».

Badalona, 14 d’abril a les 19h a la pl. Pompeu Fabra
Gr??cia (Barcelona) 16 d’abril a les 19.30h. al Bar Elephanta
Lleida, 22 d’abril a les 19h a l’Ateneu Popular de Ponent
Berga,?? 23 d’abril a les 18h
Figueres, 23 d’abril a la tarda
Girona, 23 d’abril a les 17h a la Pla??a Catalunya
Manresa 23 d’abril a les 11h a la Font dels Capellans i a les 18.30h al Passeig Pere III
Reus, 25 d’abril a les 20h. a la Biblioteca Central Xavier Amor??s
Sant Cugat, 23 d’abril a la tarda
Santa Coloma de Farners, 23 d’abril a les 19.30h a la Casa de la Paraula
Tortosa, 23 d’abril a les 19h a la pla??a de l’??ngel
Rub??, 23 d’abril a les 17h a la pla??a Dr. Guardiet

Font de la not??cia ??mnium Llengua, Cultura y Pais