Ago 052013
 

Ens adrecem a vosaltres per donar???vos a con??ixer el diploma de postgrau ???Formaci?? dels nous ciutadans: llengua, cultura i participaci?????, creat per la Comissi?? de Formaci?? de la Coordinadora de la Llengua i l???ICE de la Universitat de Barcelona.

El postgrau pret??n proporcionar eines, coneixements i habilitats a les persones que desenvolupen tasques de ensenyament inicial de segones lleng??es i de formaci?? instrumental b??sica a persones immigrades adultes o joves, en un clima d???acollida i mediaci?? operativa. Alhora vol aprofundir en algunes de les cultures presents a Catalunya i reflexionar sobre el marc com?? d???una ciutadania participativa, els entrebancs i les possibilitats, a partir de l???espai de trobada que representen les aules amb persones immigrades, els nous ciutadans.

En conseq????ncia, est?? centrat en dos eixos. Per una banda, l???aprenentatge i la comprensi?? de la llengua com a compet??ncia b??sica per a la integraci?? laboral i ciutadana i, per l???altra, el coneixement de diferents cultures presents a Catalunya, legislaci?? d???estrangeria, argumentaci?? antirumors, acollida, mediaci?? i participaci?? ciutadana.

Es tracta d???una formaci?? semipresencial, que combinar?? l???assist??ncia a classe (111 hores) amb el treball online i individual.

???? Inscripcions Obertes!!!

Les principals caracter??stiques s??n: N?? de cr??dits: 30 (750 hores de treball de l???alumne)
Modalitat: Semipresencial
Durada: 1 any acad??mic
Import de la matr??cula: 800,00 ???
Preinscripci?? i Matr??cula http://www.giga.ub.edu/acad/npost/pub/fullcurs.php?idcodidage=201211157&lang=1
Dates d???inici i final Octubre 2013 ??? Juny 2014(L???organitzaci?? del prostgrau es reserva el dret de variar les dates d???inici del curs presencial en funci?? del nombre de persones matriculades)
Sessions presencials Divendres de 17 a 20 hores i 6dissabtes de 10 a 13.Espai Aviny?? ??? Llengua i Cultura. Carrer Aviny??, 52. Barcelona.

Podreu trobar m??s informaci?? en els seg??ents enlla??os:

ICE de la Universitat de Barcelona:

http://www.ub.edu/ice/postgraus/13???14/FORMACIONOUSCIUTADANS.pdf

Enlla?? a la preinscripci??:

http://www.giga.ub.edu/acad/npost/pub/fullcurs.php?idcodidage=201211157&lang=1

Comissi?? de formaci?? de la Coordinadora de la Llengua:

http://formaciocoordinadora.blogspot.com.es/

Formaci?? oberta

La preocupaci?? de la Comissi?? de Formaci?? perqu?? aquesta formaci?? arribi a totes les persones interessades ha fet que mantingui una formaci?? oberta certificada per l???ICE, reconeguda pel Departament d???Ensenyament si s???assisteix al 80% de les sessions presencials, i avalada pels dos cursos d???experi??ncia valorats molt positivament. Coincideix amb el postgrau en les sessions presencials, per?? ??s m??s assequible econ??micament, redueix el temps de dedicaci?? a l???assist??ncia a les classes i l??gicament no t?? el reconeixement del certificat de postgrau.

Per a m??s informaci?? sobre aquesta doble via, postgrau i formaci?? oberta, les sessions i el calendari previst i un resum del curr??culum dels formadors us podeu adre??ar al bloc de la Comissi?? de Formaci?? ja citat: http://formaciocoordinadora.blogspot.com.es/

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres ho podeu fer escrivint a aquest mail: formaciocoordinadora@gmail.com o trucant al 934416406 i preguntant per Ester Rams.

……………………………………………..

La Comissi?? de Formaci?? de la Coordinadora de la Llengua la formen les seg??ents entitats de la ciutat de Barcelona: Apropem???nos, EICA (Espai d???Inclusi?? i formaci?? Casc Antic), Fundaci?? Privada MigraStudium, PROBENS i Servei Solidari. Tamb?? altres persones a t??tol individual.

Pots descarregar la informaci?? aqu??