Ago 052013
 

Aquest mes de juliol s???ha dut a terme la primera trobada de joves de Fedelatina. En ella, 15 joves van tenir l???oportunitat de con??ixer les activitats i serveis que els ofereix l???entitat, i van poder compartir les seves necessitats, a trav??s de les quals hem programat la resta de trobades de 2013.

??

SETEMBRE

??

Dissabte 7

de 10.00 a 14.00 h

Ruta tur??stica amb bicicleta per Barcelona.?? Vine i descobreix tots els secrets de la teva ciutat.
??

Dijous 26

de 17.00 a 21.00 h

Taller d???inserci?? laboral. Coneix com pots millorar el teu curr??culum vitae i com fer una bona carta de presentaci??. Prepara una entrevista de feina, practica i identifica quins aspectes has de millorar.

OCTUBRE

Dimecres 16

de 18.00 a 21.00 h

Taller de cuina. Apr??n a cuinar receptes f??cils de Llatinoam??rica i Catalunya.

NOVEMBRE

Dimarts 12

de 18.00 a 20.00 h

Taller sobre formaci?? no reglada i formaci?? ocupacional. Coneixes els certificats de professionalitat? Saps com aprendre lleng??es gratu??tament??? Coneixes el Cibern??rium? Vine i informa???t sobre com pots complementar la teva formaci?? fora de l???institut/universitat.

DESEMBRE

??

Dilluns 2

de 18.00 a 21.00 h

Tallers de noves tecnologies. Apunta???t a un dels dos:1-Seguretat a les xarxes socials.

2- Edici?? de v??deos.


Totes les activitats s??n obertes i gratu??tes. Si ets jove,?? envia???ns un correu electr??nic a irma.sust@fedelatina.org amb les teves dades personals (nom, cognoms, i tel??fon), i indica a quina trobada?? vols assistir.

Pots seguir totes les novetats de l?????rea d???Inf??ncia i Joventut de Fedelatina a trav??s del Facebook ?? www.facebook.com/jovesfedelatina