Nov 122013
 

Els??centres d’internament per a estrangers??(CIE), en qu?? s’ingressa els forans en proc??s d’expulsi?? per la falta ???que no delicte??? d’estar il??legalment a Espanya, no susciten protestes de masses. Molta gent no sap ni que existeixen. Per aix?? no hi ha hagut una pressi?? social excessiva pel fet??que els CIE no tinguin a aquestes altures un reglament que hauria d’haver-se aprovat abans del juny del 2010. Per fi, el Govern est?? a punt de donar llum verda a aquest reglament. El text va arribar ahir al Consell d’Estat.??El m??s??habitual ??s que l’aprovaci?? en Consell de Ministres es produeixi dues setmanes despr??s d’aquest tr??mit. En tot cas, segons ha pogut saber aquest diari, al desembre hi haur?? reglament.

La reforma obligar?? el Govern a elevar el cost anual dels centres de 8,8 milions a 11,8

Llegiu la informaci?? completa ??