Nov 122013
 

Els centres d’internament per a estrangers (CIE), en què s’ingressa els forans en procés d’expulsió per la falta –que no delicte– d’estar il·legalment a Espanya, no susciten protestes de masses. Molta gent no sap ni que existeixen. Per això no hi ha hagut una pressió social excessiva pel fet que els CIE no tinguin a aquestes altures un reglament que hauria d’haver-se aprovat abans del juny del 2010. Per fi, el Govern està a punt de donar llum verda a aquest reglament. El text va arribar ahir al Consell d’Estat. El més habitual és que l’aprovació en Consell de Ministres es produeixi dues setmanes després d’aquest tràmit. En tot cas, segons ha pogut saber aquest diari, al desembre hi haurà reglament.

La reforma obligarà el Govern a elevar el cost anual dels centres de 8,8 milions a 11,8

Llegiu la informació completa