Nov 252013
 

Com a novetat, l’edici?? del IV Congr??s tamb?? tindr?? un programa d’activitats de lliure acc??s obert a tothom. No caldr?? abonar cap import. Les activitats de lliure acc??s s??n:??Confer??ncia inaugural, Mostra de Serveis i institucions,??projecci?? de v??deos a la Mostra del Tercer Sector Social,??Visites guiades i??com a novetat d’enguany, tamb?? es podr?? seguir en directe el senyal de v??deo de la inauguraci?? i la cloenda.

Confer??ncia inaugural:

El dimecres 27 de novembre

Horari: 17.00h

Lloc: C??rrec del periodista i fil??sof, Josep Ramoneda.

Mostra del Tercer Sector Social:

Estar?? oberta durant tot el Congr??s. Hi haur?? 32 estands amb les entitats membres de la Taula del Tercer Sector.

Mostra de Serveis i institucions:

El dimecres 27 tamb?? estar?? oberta al p??blic.

S’hi sonaran a con??ixer una trentena d’empreses i institucions que tenen relaci?? amb el Tercer Sector Social.

V??deos:

L’espai reservat a la projecci?? de v??deos a la Mostra del Tercer Sector Social tamb?? estar?? oberta a tohom. S’hi projectaran una quarantena de v??deos realitzat per entitats socials i d’altres d’institucions que tenen relaci?? amb el sector.

Visites guiades:

El 27 i el 28 al mat??, l’organitzaci?? del IV Congr??s ofereix 14 rutes per a tot catalunya per con??ixer els millors projectes d’entitats socials. Els no congressites hauran d’abonar 10 euros.
Com a novetat d’enguany, tamb?? es podr?? seguir en directe i el senyal de v??deo de la inauguraci?? i la cloenda del IV Congr??s del Tercer sector Social. Es podr?? seguir a trav??s d’aquest web.

L’organitzaci?? del IV Congr??s tamb?? fa una crida perqu?? els congressites utilitzin les xarxes social. Es far?? un seguiment del IV Congr??s a trav??s de l’usuari de twitter de la @taula3sector (#4Congr??s). Hi ha els usuaris de twitter dels ponents en el programa del IV Congr??s.