Jun 042014
 
El dimecres 28 de maig Fedelatina va formar 5 noves parelles del Voluntariat per la Llengua, un programa que facilita a les persones que tenen coneixements b??sics de catal?? la pr??ctica d’aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la. ??A m??s pret??n promoure entre el col???lectiu catalanoparlant la idea que no cal canviar de llengua per acollir millor les persones que arriben a casa nostra. 25 persones van assistir a l???acte, que va estar condu??t per Sandra Casamitjana i Irma Sust, del Consorci per a la Normalitzaci?? Ling????stica i Fedelatina, respectivament.
A m??s, es va presentar el local de la federaci?? com a nou punt de trobada del Voluntariat per la Llengua al districte de Ciutat Vella. De dilluns a divendres de les quatre a les nou del vespre, les parelles ling????stiques poden venir a con??ixer les instal???lacions de la federaci??, i gaudir d’un espai amable per xerrar mentre practiquen la llengua.

Portal de entrada del Casal Llatinoameric?? de Catalunya nou punt de trobada del Voluntariat per la Llengua al districte de Ciutat Vella

Per a m??s informaci?? del programa, visiteu la p??gina:??www.vxl.cat

Si us voleu apuntar al Voluntariat per la Llengua, nom??s cal que ens truqueu al 93 192 41 14 o us adreceu a nosaltres a trav??s de l’adre??a:??dsl.fedelatina@gmail.com
Si voleu con??ixer altres punts de trobada visiteu la p??gina:??www.cpnl.cat/vxlbarcelona; i cliqueu el desplegable que posa: ???On fer les trobades???.