Jun 042014
 
El dimecres 28 de maig Fedelatina va formar 5 noves parelles del Voluntariat per la Llengua, un programa que facilita a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d’aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la.  A més pretén promoure entre el col•lectiu catalanoparlant la idea que no cal canviar de llengua per acollir millor les persones que arriben a casa nostra. 25 persones van assistir a l’acte, que va estar conduït per Sandra Casamitjana i Irma Sust, del Consorci per a la Normalització Lingüística i Fedelatina, respectivament.
A més, es va presentar el local de la federació com a nou punt de trobada del Voluntariat per la Llengua al districte de Ciutat Vella. De dilluns a divendres de les quatre a les nou del vespre, les parelles lingüístiques poden venir a conèixer les instal•lacions de la federació, i gaudir d’un espai amable per xerrar mentre practiquen la llengua.

Portal de entrada del Casal Llatinoamericà de Catalunya nou punt de trobada del Voluntariat per la Llengua al districte de Ciutat Vella

Per a més informació del programa, visiteu la pàgina: www.vxl.cat

Si us voleu apuntar al Voluntariat per la Llengua, només cal que ens truqueu al 93 192 41 14 o us adreceu a nosaltres a través de l’adreça: dsl.fedelatina@gmail.com
Si voleu conèixer altres punts de trobada visiteu la pàgina: www.cpnl.cat/vxlbarcelona; i cliqueu el desplegable que posa: “On fer les trobades”.