Jun 202014
 

“Més de 500 entitats treballant en la construcció d’una ciutat de tots i per a tots”. El dimecres 18 de juny va tenir lloc la Jornada Anual de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva 2014 al Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, que va comptar amb la presència de l’alcalde de Barcelona, l’Excl. Sr. Xavier Trias.

Durant la Jornada Anual es va fer balanç de l’activitat de l’Acord durant l’any 2013, es van exposar els reptes de futur i es va treballar l’Estratègia Compartida per una ciutat més inclusiva, el full de ruta per comprometre a institucions i entitats socials per treballar plegatscap a una Barcelona més inclusiva.

Per tal de promoure un espai d’intercanvi i afavorir la participació de les persones assistents es van organitzar 7 grups de treball. Posteriorment 7 representants de les Xarxes d’Acció de l’Acord van presentar les conclusions dels diversos grups de treball al Plenari.

També es va comptar amb la participació especial d’una representació d’alumnes que van presentar les conclusions de la XIX Audiència Pública als nois i noies de Barcelona sobre inclusió social a la ciutat.

Finalment, es va realitzar la lectura i la signatura formal del compromís del Consell de Govern de l’Acord amb l’Estratègia Compartida, on hi van intervenir l’Excl. Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona, i la Ima. Sra. Maite Fandos, Presidenta de l’Acord Ciutadà i Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat iEsports.

 

més de 500 entitats treballant en la construcció d’una ciutat de tots i per a tots