Feb 032015
 

Ebola_virus“Epid??mia d???Ebola: on som?” ??s el t??tol de la jornada que el Col??legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) realitzar?? dilluns 9 de febrer del 2015 de??19 a 20 hores a la Sala d’Actes de la seva seu (Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona), i que ??s oberta a tot el p??blic.

La presentaci?? de l’acte anir?? a c??rrec de Vita Mundi, i hi participaran tant metges especialistes en la malaltia com una persona que l’ha patida, la religiosa Paciencia Melgar.

PROGRAMA

Presentaci??
Dr. Carlos Algara. Secci?? de Metges Cooperants. Vita Mundi.

Ponents

  • Maneig de les epid??mies d???Ebola a l?????frica -??Dra. Diana Pou. Metgessa Unitat Medicina Tropical Drassanes /Vall d???Hebron.
  • Experi??ncia viscuda d???una pacient -??Sra. Paciencia Melgar. Religiosa de la Congregaci?? de Missioneres de la Immaculada Concepci??.
  • Situaci?? de l???alerta epid??mica a Espanya. Plans de Resposta – Dr. Antoni Trilla. Epidemiologia Hospital Cl??nic. Junta de Govern del COMB.
  • Perspectives de futur en el tractament (i vacunes) de la malaltia – Dra. Magda Campins. Epidemiologia Vall d???Hebron. Junta de Govern del COMB.

Modera
Dr. Xavier de las Cuevas. Secci?? de Metges Cooperants. COMB.

Cal confirmar assist??ncia AQU??. Per a m??s informaci??: 935 678 860.