Feb 032015
 

Metges del mon“Adolescència i salut sexual i reproductiva a Guatemala. I a Catalunya, tu què en penses?” és el títol de l’exposició de Metges del Món que Fedelatina acull a la seva seu (c/ Nou de Sant Francesc, 15, 08002 Barcelona) a partir del dia 5 de febrer del 2015.

Aquesta exposició és producte del Programa per al desenvolupament integral dels i les joves a Ciutat de Guatemala (2012-2015), finançat per l’Ajuntament de Barcelona, que promou la salut i posa especial èmfasi en la prevenció del VIH, els embarassos no desitjats i la violència sexual.

A l’exposició es mostraran algunes de les activitats realitzades en el marc d’aquest programa i també es donaran a conèixer les opinions i missatges que la joventut guatemalenca ha volgut transmetre als i les joves de Catalunya. En relació a la salut sexual i reproductiva, penseu que l’adolescència guatemalteca té els mateixos dubtes i problemàtiques que l’adolescència catalana?

Podeu participar i dir-hi la vostra a través de l’exposició a Fedelatina o del Facebook creat des de Guatemala per fomentar l’intercanvi d’opinions. Animeu-vos-hi!