Feb 032015
 

Metges del mon???Adolesc??ncia i salut sexual i reproductiva a Guatemala. I a Catalunya, tu qu?? en penses???? ??s el t??tol de l’exposici?? de Metges del M??n??que Fedelatina acull??a la seva seu (c/ Nou de Sant Francesc, 15, 08002 Barcelona) a partir del dia 5 de febrer del 2015.

Aquesta exposici?? ??s producte del Programa per al desenvolupament integral dels i les joves a Ciutat de Guatemala (2012-2015), finan??at per l’Ajuntament de Barcelona, que promou la salut i posa especial ??mfasi en la prevenci?? del VIH, els embarassos no desitjats i la viol??ncia sexual.

A l’exposici?? es mostraran algunes de les activitats realitzades en el marc d’aquest programa i tamb?? es donaran a con??ixer??les opinions i missatges que la joventut guatemalenca ha volgut transmetre als i les joves de Catalunya. En relaci?? a la salut sexual i reproductiva, penseu que l???adolesc??ncia guatemalteca t?? els mateixos dubtes i problem??tiques que l???adolesc??ncia catalana?

Podeu participar i dir-hi la vostra a trav??s de l???exposici?? a Fedelatina o del Facebook creat des de Guatemala per fomentar l’intercanvi d???opinions. Animeu-vos-hi!