Mar 102015
 

SALVADORAN ARCHBISHOP OSCAR ROMEROEl proper 24 de mar?? del 2015 es compleixen 35 anys de l’assassinat de Monsenyor ??scar Romero (Ciutat Barrios, 1917 – Sant Salvador, 1980), arquebisbe de Sant Salvador que va morir pel tret d’un francotirador dels esquadrons de la mort mentre celebrava missa a la capella de l’hospital de La Divina Provid??ncia, a la col??nia salvadorenca Miramonte.

Per molts considerat profeta i pastor del poble llatinoameric?? i, per algunes comunitats, patr?? d’Am??rica i El Salvador, un conjunt de federacions, associacions, moviments parroquials i confraries??de Catalunya (entre les quals, FEDELATINA) han preparat un programa??d’actes per homenatjar l’arquebisbe en el 35?? aniversari de la seva mort.

DIMARTS 17 DE MAR??
19.00 h Confer??ncia ???Teologia de l???alliberament: de la condemna??a la rehabilitaci?????. Di??leg entre els te??legs??Martin Maier (professor a la UCA de El Salvador)??i Jos?? I. Gonz??lez Faus (professor em??rit de la Facultat??de Teologia de Catalunya).
Lloc: Cristianisme i Just??cia (C/ Roger de Ll??ria, 13)

DISSABTE 21 DE MAR??
19.30 h Vetlla de preg??ria en mem??ria de Mons. Oscar??A. Romero.
Lloc: Parr??quia Sant Pere Claver (C/ Palaud??ries,??23 – Poble Sec)

DIUMENGE 22 DE MAR??
13.30 h Dinar de fraternitat
Lloc: Parr??quia Santa Anna (C/ Rivadeneyra, 3)
16.00 h Projecci?? del Documental ???El cielo abierto??? sobre la vida de??Mons. Oscar A. Romero
Lloc: Cristianisme i Just??cia (C/ Roger de Ll??ria, 13)

DIMARTS??24 DE MAR??
20.00 h Eucaristia concelebrada de Commemoraci?? del 35????aniversari del martiri d???Oscar Romero, acompanyada??pel Cor Juan XXIII.
Lloc: Parr??quia Santa Anna (C/ Santa Anna 29)

(c) Imagen: Oficina para la Causa de Canonizaci??n de ??scar Arnulfo Romero