Mar 122015
 

Reunio TriasCom a membre de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, Fedelatina ha participat a la trobada anual que aquesta organitzaci????ha mantingut amb??l???alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el 5 de mar?? al Sal?? de Cent de l’Ajuntament.

En aquesta trobada, la Taula ha presentat a l’alcalde el document ???M??s esfor??os contra la pobresa i les desigualtats??? (PDF), que recull 60 propostes per als consistoris que sorgeixin de les eleccions municipals del mes de maig.

Durant les properes setmanes, l’organitzaci?? del Tercer Sector??tamb?? far?? arribar el document als altres partits i candidats que concorren a l???alcaldia de Barcelona, i els demanar?? de reunir-s???hi perqu?? tinguin en compte les seves peticions en els seus programes electorals.

Entre les demandes, el document inclou afrontar la reforma pendent dels serveis socials b??sics, compactar la diversitat d’ajuts i prestacions socials existents, i consolidar tant la nova renda infantil per a fam??lies pobres com els nous programes per fomentar l???ocupaci?? de persones amb discapacitat o en risc d???exclusi??.