Mar 122015
 

Reunio TriasCom a membre de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, Fedelatina ha participat a la trobada anual que aquesta organització ha mantingut amb l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el 5 de març al Saló de Cent de l’Ajuntament.

En aquesta trobada, la Taula ha presentat a l’alcalde el document ‘Més esforços contra la pobresa i les desigualtats’ (PDF), que recull 60 propostes per als consistoris que sorgeixin de les eleccions municipals del mes de maig.

Durant les properes setmanes, l’organització del Tercer Sector també farà arribar el document als altres partits i candidats que concorren a l’alcaldia de Barcelona, i els demanarà de reunir-s’hi perquè tinguin en compte les seves peticions en els seus programes electorals.

Entre les demandes, el document inclou afrontar la reforma pendent dels serveis socials bàsics, compactar la diversitat d’ajuts i prestacions socials existents, i consolidar tant la nova renda infantil per a famílies pobres com els nous programes per fomentar l’ocupació de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió.