Mar 132015
 

Llegir per parlarArticles i entrevistes de reconeguts periodistes o escriptors i ressenyes o fragments de llibres s??n les 19 noves activitats comunicatives i liter??ries que s’han incorporat al material «Llegir per parlar, llegir per aprendre«; un conjunt de documents editats per la Direcci?? General de Pol??tica Ling????stica del Departament de Cultura amb l’objectiu de refor??ar l???aprenentatge i l?????s de la llengua catalana a trav??s de la lectura.

Es tracta de material de suport del programa Voluntariat per la llengua, de clubs de lectura i de les classes de llengua, entre d???altres, que ara incorpora noves activitats a les iniciatives que ja utilitzen tots els centres de normalitzaci?? ling????stica del Consorci per a la Normalitzaci?? Ling????stica (CPNL).

A banda dels articles i ressenyes, al material «Llegir per parlar, llegir per aprendre» els lectors tamb?? hi trobaran la lletra de la can???? Pa??s petit de Llu??s Llach o textos instructius que formen part de la nostra quotidianitat, com ara prospectes m??dics, manuals d?????s o explicacions per dur a terme alguna manualitat.

El material consta d???una guia did??ctica i a cada n??mero es proposen activitats de conversa a partir de la lectura de textos reals de diferent tipus.