Mar 192015
 

RomeroUna taula rodona sobre Monsenyor Romero i la teologia de l’alliberament, amb l’assistència de quasi 200 persones, va obrir el programa d’actes d’homenatge a aquest arquebisbe de Sant Salvador, per molts considerat profeta i pastor del poble llatinoamericà, quan es compleixen 35 anys de la seva mort.

L’acte, que es va celebrar a Cristianisme i Justícia, es va retransmetre via streaming i es pot consultar en aquest vídeo a Youtube.

El programa d’homenatge a Monsenyor Romero continuarà aquest cap de setmana, del 21 i 22 de març, amb una vetlla de pregària (el dissabte) i un dinar de fraternitat i la projecció del documental “El cielo abierto” (el diumenge).

L’acte final de l’homenatge serà l’eucaristia concelebrada que se celebrarà el dimarts 24 de març (dia de la seva mort) a les 20 hores a la parròquia de Santa Anna (c/ Santa Anna, 29, al costat de pl. Catalunya). Hi participaran representants d’El Salvador i altres països llatinoamericans, i acompanyarà la litúrgia el Cor del Moviment Joan XXIII.