Mar 192015
 

RomeroUna taula rodona sobre Monsenyor Romero i la teologia de l’alliberament, amb l’assist??ncia de quasi 200 persones, va obrir el programa d’actes d’homenatge a aquest arquebisbe de Sant Salvador, per molts considerat profeta i pastor del poble llatinoameric??, quan es compleixen 35 anys de la seva mort.

L’acte, que es va celebrar a Cristianisme i Just??cia, es va retransmetre via streaming i es pot consultar en aquest v??deo a Youtube.

El programa d’homenatge a Monsenyor Romero continuar?? aquest cap de setmana, del 21 i 22 de mar??, amb una vetlla de preg??ria (el dissabte) i un dinar de fraternitat i la projecci?? del documental ???El cielo abierto??? (el diumenge).

L’acte final de l’homenatge ser?? l’eucaristia concelebrada??que se celebrar?? el dimarts 24 de mar?? (dia de la seva mort) a les 20 hores a la parr??quia de Santa Anna (c/ Santa Anna, 29, al costat de pl. Catalunya). Hi participaran representants d’El Salvador i altres pa??sos llatinoamericans, i acompanyar?? la lit??rgia el Cor del Moviment Joan XXIII.