Mar 312015
 

cartell sant jordi raval 2015Reflectir la diversitat i la riquesa cultural del Raval sempre és un bon propòsit, i la diada de Sant Jordi és un meravellós context per fer-ho.

Per això, el proper 23 d’abril, Fedelatina i la resta d’entitats educatives, socials i culturals del barri, així com els comerciants i el veïnat, celebrarem plegats “Sant Jordi al Raval”, una iniciativa que la Fundació Tot Raval coordina des de fa 12 anys.

A més de les tradicionals roses i els llibres, el dia de Sant Jordi, de 10 a 21 hores, qui passegi per la Rambla del Raval tindrà la possibilitat de conèixer el treball que duen a terme més de 90 entitats del barri i gaudir de la seixantena d’activitats programades, entre les quals hi actuacions, tallers, narracions de contes, titelles, lectures, performances, audiovisuals i accions col·lectives.

L’escenari acollirà un gran nombre de balls i actuacions tradicionals de les diferents cultures que conviuen al Raval i, com correspon a Sant Jordi, hi haurà lectures de textos, presentacions de llibres, narracions de contes i un club de lectura, entre d’altres activitats. T’hi esperem!

Fes clic a les imatges per a veure el programa (esquerra) i els tallers i activitats (dreta):

programa sant jordi ravaltallers sant jordi raval