Mar 312015
 

cartell sant jordi raval 2015Reflectir la diversitat i la riquesa cultural del Raval sempre ??s un bon prop??sit, i la diada de Sant Jordi ??s un meravell??s context per fer-ho.

Per aix??, el proper 23 d???abril, Fedelatina i la resta d???entitats educatives, socials i culturals del barri, aix?? com els comerciants i el ve??nat, celebrarem plegats ???Sant Jordi al Raval???, una iniciativa que la Fundaci?? Tot Raval coordina des de fa 12 anys.

A m??s de les tradicionals roses i els llibres, el dia de Sant Jordi, de 10 a 21 hores, qui passegi per la Rambla del Raval tindr?? la possibilitat de con??ixer el treball que duen a terme m??s de 90 entitats del barri i gaudir de la seixantena d???activitats programades, entre les quals hi actuacions, tallers, narracions de contes, titelles, lectures, performances, audiovisuals i accions col??lectives.

L???escenari acollir?? un gran nombre de balls i actuacions tradicionals de les diferents cultures que conviuen al Raval i, com correspon a Sant Jordi, hi haur?? lectures de textos, presentacions de llibres, narracions de contes i un club de lectura, entre d???altres activitats. T’hi esperem!

Fes clic a les imatges per a veure el programa (esquerra) i els tallers i activitats (dreta):

programa sant jordi ravaltallers sant jordi raval