Abr 142015
 

Plantat pel catalaCreus en el català com a llengua comuna i de cohesió social? Aquest dissabte, 18 d’abril, planta’t pel català a la Plaça del Born de Barcelona.

“Planta’t. Compromís pel nou país” és l’acte que, enguany, la Plataforma per la Llengua organitza conjuntament amb 27 entitats de persones nouvingudes (entre elles, Fedelatina) per reivindicar el paper del català com a llengua comuna i de cohesió social.

300 persones es plantaran simultàniament en 300 testos que dibuixaran el mapa dels territoris de parla catalana.

Per participar en aquesta acció, cal fer una inscripció prèvia al web plantatpelcatala.cat, amb la qual les persones inscrites es comprometen a representar una de les 300 llengües que es parlen en aquestes àrees.

La festa començarà a les 10 del matí. A partir d’aquest moment, els i les assistents podran recollir una samarreta i el test on es plantaran simultàniament a les 12 del migdia. L’actor Quim Masferrer conduirà l’acte, en què també s’oferirà un vermut acompanyat de la música de Dj Xerramequ.