Abr 142015
 

Plantat pel catalaCreus en el catal?? com a llengua comuna i de cohesi?? social? Aquest dissabte, 18 d’abril, planta’t pel catal?? a la Pla??a del Born de Barcelona.

“Planta’t. Comprom??s pel nou pa??s” ??s l’acte que, enguany, la Plataforma per la Llengua organitza conjuntament amb 27 entitats de persones nouvingudes (entre elles, Fedelatina) per reivindicar el paper del catal?? com a llengua comuna i de cohesi?? social.

300 persones es plantaran simult??niament en 300 testos que dibuixaran el mapa dels territoris de parla catalana.

Per participar en aquesta acci??, cal fer una inscripci?? pr??via al web plantatpelcatala.cat, amb la qual les persones??inscrites es comprometen??a representar una de les 300 lleng??es que es parlen en aquestes ??rees.

La festa comen??ar?? a les 10 del mat??. A partir d’aquest moment, els i les assistents??podran recollir una samarreta i el test on es plantaran simult??niament a les 12 del migdia. L’actor Quim Masferrer conduir?? l’acte, en qu?? tamb?? s’oferir?? un vermut acompanyat de??la m??sica de Dj Xerramequ.