Abr 222015
 

javierDes de Fedelatina volem expressar la nostra perplexitat per la mort d’un professor a mans d’un adolescent. Al marge de les causes, que ja es determinaran, no podem quedar-nos de braços creuats: calen polítiques de prevenció que identifiquin la problemàtica i aportin alternatives reals. No es pot permetre que cap jove sofreixi en silenci, per desconeixement dels seus drets, desconfiança o animadversió al cos policial.

És per això que proposem que, igual que existeix la línia telefònica 016 per a casos de violència de gènere, s’implanti una línia anònima per a joves que necessitin informació, assistència psicològica i assessorament legal en matèria de violència juvenil (violència als centres educatius, bandes juvenils, assetjament directe, ciberassetjament, etc.). En definitiva, un recurs segur i proper als joves, que permeti prevenir futures agressions.

Javier Bonomi
President, Fedelatina