Abr 222015
 

javierDes de Fedelatina volem expressar la nostra perplexitat per la mort d’un professor a??mans d’un adolescent. Al marge de les causes, que ja es determinaran, no podem quedar-nos de bra??os creuats: calen pol??tiques de prevenci?? que identifiquin la problem??tica i aportin alternatives reals. No es pot permetre que cap jove sofreixi en silenci, per desconeixement dels seus drets, desconfian??a o animadversi?? al cos policial.

??s per aix?? que proposem que, igual que existeix la l??nia telef??nica 016 per a casos de viol??ncia de g??nere, s’implanti una l??nia an??nima per a joves que necessitin informaci??, assist??ncia psicol??gica i assessorament legal en mat??ria de viol??ncia juvenil (viol??ncia als centres educatius, bandes juvenils, assetjament directe, ciberassetjament, etc.). En definitiva, un recurs segur i proper als joves, que permeti prevenir futures agressions.

Javier??Bonomi
President, Fedelatina