Abr 222015
 

Mosaic Jove web.inddEls i les joves s??n part imprescindible en la construcci?? de la ciutat de Barcelona i volen contribuir-hi des de la diversitat i la col??laboraci??. Tu tamb?? ets jove???I tamb?? hi vols contribuir?

Si la resposta ??s “s??!”, no et perdis??MOSAIC JOVE, una jornada intercultural pel canvi que tindr?? lloc el 25 d’abril, de 16 a 21 hores, al Casal de Barri Pou de la Figuera??(c/ Sant Pere M??s Baix, 70).

La jornada inclou activitats de quatre ??mbits??diferents:

  • Acc??s al mercat de treball i la formaci??.??Hi trobar??s recursos i serveis per a la cerca de feina i formaci??. Tamb?? podr??s aprendre a vendre???t en 60???.
  • Lluita contra l???estigmatitzaci??. Diversos joves mostraran la seva visi?? de la ciutat a trav??s de la m??sica rap i dels grafits.
  • Participaci??. Hi trobar??s informaci????sobre associacions en qu?? et pot interessar participar, i podr??s expressar qu?? t’agradaria canviar de la ciutat.
  • Informaci?? d’espais per a joves. Descobrir??s quines associacions o punts??d???informaci?? per a joves hi ha a prop de casa teva.

MOSAIC JOVE est?? organitzada conjuntament pel Consell Municipal d???Immigraci?? i el Consell de la Joventut de Barcelona i compta amb la participaci?? de diverses entitats de la ciutat; entre les quals, Fedelatina.

T’hi esperem! Hi pots anar pel teu compte o b?? unir-te al grup de Joves de Fedelatina, que hi anirem plegats des de la seu de la federaci??. Si vols venir amb nosaltres, escriu-nos a irma.sust@fedelatina.org.