Abr 222015
 

Mosaic Jove web.inddEls i les joves són part imprescindible en la construcció de la ciutat de Barcelona i volen contribuir-hi des de la diversitat i la col·laboració. Tu també ets jove? I també hi vols contribuir?

Si la resposta és “sí!”, no et perdis MOSAIC JOVE, una jornada intercultural pel canvi que tindrà lloc el 25 d’abril, de 16 a 21 hores, al Casal de Barri Pou de la Figuera (c/ Sant Pere Més Baix, 70).

La jornada inclou activitats de quatre àmbits diferents:

  • Accés al mercat de treball i la formació. Hi trobaràs recursos i serveis per a la cerca de feina i formació. També podràs aprendre a vendre’t en 60’.
  • Lluita contra l’estigmatització. Diversos joves mostraran la seva visió de la ciutat a través de la música rap i dels grafits.
  • Participació. Hi trobaràs informació sobre associacions en què et pot interessar participar, i podràs expressar què t’agradaria canviar de la ciutat.
  • Informació d’espais per a joves. Descobriràs quines associacions o punts d’informació per a joves hi ha a prop de casa teva.

MOSAIC JOVE està organitzada conjuntament pel Consell Municipal d’Immigració i el Consell de la Joventut de Barcelona i compta amb la participació de diverses entitats de la ciutat; entre les quals, Fedelatina.

T’hi esperem! Hi pots anar pel teu compte o bé unir-te al grup de Joves de Fedelatina, que hi anirem plegats des de la seu de la federació. Si vols venir amb nosaltres, escriu-nos a irma.sust@fedelatina.org.