Abr 292015
 

Acord Ciutada Barcelona InclusivaMés de 200 persones van assistir el 8 d’abril a la jornada anual de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, que és la trobada anual en sessió plenària dels signants de l’acord, en què les organitzacions membres mostren la seva conformitat de seguir comprometent-se a:

  • Formar part i participar activament.
  • Facilitar tota la informació que es consideri rellevant per als objectius de l’Acord i difondre-la a l’intern de la pròpia organització.
  • Compartir i intercanviar coneixements i reflexions a l’entorn de tot tipus d’iniciatives, experiències i accions relacionades amb els objectius de l’Acord.

Durant la jornada, es va fer balanç i es van rendir comptes de les activitats realitzades al llarg de l’any 2014 i es van plantejar les línies estratègiques de futur i el pla de treball.

Enguany es va comptar amb l’especial participació de l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, que van intervenir en una roda de premsa pública, juntament amb representants d’entitats del Consell de Govern de l’Acord Ciutadà, per presentar els reptes de futur que s’abordaran conjuntament en el marc de l’Estratègia Compartida.

[Imatge: © Acord Ciutadà]