Jun 182015
 

Trobada associacions CABEl Casal Llatinoameric?? de Catalunya ha estat escenari??aquest dijous, 18 de juny, de la Trobada d’associacions del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB):??una reuni?? de totes les entitats membres del Consell per tal de fer seguiment dels diferents projectes i accions del Pla de Treball.

En concret, la Trobada ha incidit??en el tancament del q??estionari Panor??mic de les associacions de Barcelona 2015, en el debat sobre el paper del CAB a la Xarxa d’Associacionisme de Cataluna (Xac) i en les prioritats associatives en el nou context municipal, en qu?? s’han tractat els rols del CAB, el??Consell Municipal d’Entitats de Barcelona (CMEB) i el Consell de Ciutat.

En aquest context, les entitats membres??del CAB tamb?? han debatut sobre??el Pla de Suport a les Associacions i sobre la gesti?? de Torre Jussana, un equipament que inclou nous plantejaments i tem??tiques en la seva proposta formativa d’estiu.

Com a entitat catalana d’origen immigrant, Fedelatina participa a l’associacionisme de la nostra ciutat.