Jun 182015
 

Trobada associacions CABEl Casal Llatinoamericà de Catalunya ha estat escenari aquest dijous, 18 de juny, de la Trobada d’associacions del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB)una reunió de totes les entitats membres del Consell per tal de fer seguiment dels diferents projectes i accions del Pla de Treball.

En concret, la Trobada ha incidit en el tancament del qüestionari Panoràmic de les associacions de Barcelona 2015, en el debat sobre el paper del CAB a la Xarxa d’Associacionisme de Cataluna (Xac) i en les prioritats associatives en el nou context municipal, en què s’han tractat els rols del CAB, el Consell Municipal d’Entitats de Barcelona (CMEB) i el Consell de Ciutat.

En aquest context, les entitats membres del CAB també han debatut sobre el Pla de Suport a les Associacions i sobre la gestió de Torre Jussana, un equipament que inclou nous plantejaments i temàtiques en la seva proposta formativa d’estiu.

Com a entitat catalana d’origen immigrant, Fedelatina participa a l’associacionisme de la nostra ciutat.