Jun 252015
 

FICAT Coneixement societat acollidaLa Fundaci?? Ficat ha obert,??fins l’1 de juliol, les inscripcions a la 8a edici?? del curs gratu??t per a persones estrangeres “Coneixement de la societat d’acollida. Entorn i marc jur??dic” (15 hores), que tindr?? lloc els dies 6, 7, 8, 9 i 13 de juliol de 16 a 19 hores al c/ Comer?? 42 de Barcelona.

Aquest curs pret??n afavorir el coneixement de la societat d???acollida, tant en els seus aspectes m??s institucionals, hist??rics i culturals, com en els drets i deures que la conformen (veure??programa).

El certificat del??curs pot servir per obtenir l’informe d’integraci?? per part de la Generalitat de Catalunya, que permet renovar les targetes de resid??ncia en cas de no complir algun dels requisits previstos per poder renovar el perm??s de resid??ncia. A m??s, el certificat del curs tamb??????s v??lid per aportar-lo en la tramitaci?? de l’informe d’arrelament, aix?? com en la sol??licitud de la nacionalitat espanyola.

DADES DEL CURS

  • Dies: 6, 7, 8, 9 i 13 de juliol del 2015
  • Horari: de 16 a 19 hores
  • Lloc: c/ Comer??, 42 de Barcelona
  • Inscripcions: Fins l’1 de juliol, enviant un correu electr??nic a formacio@ficat.org amb nom i cognoms, n??mero de NIE o passaport i tel??fon de contacte. Les places s’adjudicaran per ordre de recepci?? del correu.
  • + informaci??: 665 52 00 30