Jun 252015
 

FICAT Coneixement societat acollidaLa Fundació Ficat ha obert, fins l’1 de juliol, les inscripcions a la 8a edició del curs gratuït per a persones estrangeres “Coneixement de la societat d’acollida. Entorn i marc jurídic” (15 hores), que tindrà lloc els dies 6, 7, 8, 9 i 13 de juliol de 16 a 19 hores al c/ Comerç 42 de Barcelona.

Aquest curs pretén afavorir el coneixement de la societat d’acollida, tant en els seus aspectes més institucionals, històrics i culturals, com en els drets i deures que la conformen (veure programa).

El certificat del curs pot servir per obtenir l’informe d’integració per part de la Generalitat de Catalunya, que permet renovar les targetes de residència en cas de no complir algun dels requisits previstos per poder renovar el permís de residència. A més, el certificat del curs també és vàlid per aportar-lo en la tramitació de l’informe d’arrelament, així com en la sol·licitud de la nacionalitat espanyola.

DADES DEL CURS

  • Dies: 6, 7, 8, 9 i 13 de juliol del 2015
  • Horari: de 16 a 19 hores
  • Lloc: c/ Comerç, 42 de Barcelona
  • Inscripcions: Fins l’1 de juliol, enviant un correu electrònic a formacio@ficat.org amb nom i cognoms, número de NIE o passaport i telèfon de contacte. Les places s’adjudicaran per ordre de recepció del correu.
  • + informació: 665 52 00 30