Mar 022018
 

El passat cap de setmana vam organitzar la visita de planificació avançada de l’intercanvi juvenil Painting Human Rights, que es durà a terme a la ciutat de Rubí del 23 de març a l’1 d’abril, i que comptarà amb la participació de 29 joves que viuen en diversos països europeus. El projecte està promogut per un consorci format per les associacions Fedelatina, Check-in, Intercultura i Link, i per l’Ajuntament de Rubí,

El projecte Painting Human Rights pretén posar sobre la taula la situació dels drets humans a Europa, sensibilitzar sobre les injustícies i les desigualtats en les societats europees modernes i fomentar la participació activa de les persones joves en projectes de defensa dels drets humans en les seves comunitats locals.

Durant la visita de planificació avançada els líders dels diversos grups estatals es van reunir per:
– Repassar els objectius i la metodologia del projecte
– Presentar els grups de cada país representat en el projecte
– Compartir estratègies d’inclusió
– Visitar els diferents espais on es desenvoluparà l’intercanvi
– Acabar de dissenyar el programa de l’intercanvi
– Acabar de dissenyar la preparació prèvia dels participants
– Acabar de dissenyar el pla de difusió del projecte
– Repassar els aspectes logístics de l’intercanvi (viatges, assegurança, etc.)

La valoració final de la visita de planificació avançada ha estat molt positiva, tant pel que fa als aspectes logístics, com per la informació rebuda i la metodologia utilitzada en les sessions. Entre tots hem aconseguit assolir els objectius que ens havíem marcat, i els resultats obtinguts ens fan pensar que l’intercanvi serà un èxit.

A continuació us deixem amb algunes fotografies de la visita de planificació avançada. Per seguir el dia a dia del projecte, poseu “m’agrada” a la pàgina del Facebook del projecte: https://www.facebook.com/PaintingHumanRights/