Mar 142018
 

Bon dia a tothom,

Us informem que el ??14, 15 i 16 de mar?? de 10h a 19h a la Fira de Barcelona tindr?? lloc el Primer Sal?? de l???Ocupaci????Juvenil de Barcelona en el marc de la??Setmana de la Formaci?? i el Treball.

El Sal?? de l???Ocupaci?? Juvenil BCN ??s una plataforma gratu??ta adre??ada als joves de 16 a 35 anys per facilitar la seva incorporaci?? al m??n del treball

Aquest Sal?? ??s gratu??t i nom??s cal acreditar-se gratu??tament i, per evitar cues, es recomana fer-ho abans al mateix web del sal??.

???????? Web http://www.salocupaciojuvenil.com/es/

 

El Sal?? t?? com objectiu principal donar resposta a totes aquelles necessitats detectades per part de la poblaci?? jove referent a temes laborals mitjan??ant??m??s de 170 activitats. Pret??n ser una plataforma din??mica, visual i atractiva per al p??blic jove i amb l???objectiu trencar estereotips i esdevenir una font d???oportunitats per totes aquelles persones joves que busquin, estiguin i/o vulguin millorar la seva situaci?? laboral.

Si us plau, feu-ne difusi?? i animeu a participar??als vostres contactes.

Ens veiem al sal?? !