Jun 122018
 

El “perfil ??tnic” ??s un criteri normalitzat en moltes identificacions o controls, en qu?? es demana la documentaci?? a persones seleccionant-les pel seu aspecte f??sic; pel que semblen, i no pel que han fet. Aquests controls es donen de forma generalitzada i amb total impunitat, tant en espais p??blics com privats freq??entats per persones amb trets f??sics identificats com a diversos per la poblaci?? majorit??ria.

??s una pr??ctica discriminat??ria, racista, classista i il??legal, ja que xoca frontalment tant amb els Drets Humans com amb les lleis vigents. Tot i aix??, els cossos de seguretat p??blics, la justifiquen com a una acci?? necess??ria per a l’efectivitat de la seva tasca??securit??ria. Tanmateix, segons dades oficials, m??s del 74% de les persones identificades no ha com??s cap delicte.

Des de??Fedelatina??us animem a llegir el manifest i a signar-lo:??https://www.pareudepararme.org/manifest/