Oct 232018
 

El proper 4 de novembre, el Consell Municipal d???Immigraci?? de Barcelona (CMIB), les entitats i l???Ajuntament de Barcelona organitzen una nova edici?? de la??Trobada BCN ciutat diversa, una diada festiva i reivindicativa adre??ada a tota la ciutadania per mostrar, compartir i gaudir la diversitat de la nostra ciutat.

Enguany, el tema central de la trobada ??s??Persones immigrades i discriminaci?? en el dret a l???habitatge, una problem??tica que afecta tota la poblaci?? i que t?? unes implicacions espec??fiques en el cas de persones d???origen divers per la seva condici?? migrant.

A l???escenari i a les diferents carpes o espais hi trobareu m??s de??80 activitats, com actuacions musicals, teatre, col??loquis, exposicions, tallers o jocs interactius, tant per a infants com adults.