May 032019
 

Bon dia!

El meu nom és Sofia, i participo al projecte que organitza Fedelatina de practiques professionals  dels meus estudis a l’estranger. Jo estic a Irlanda treballant a l’empresa Partnership International i vivint en un pis amb altres joves.

Durant la meva primera setmana aquí, vaig viure moltes experiències diferents i vaig aprendre que a vegades per més que ho tinguem tot súper programat les coses poden variar i hem d’aprendre a lidiar positivament amb els problemes que ens poguem trobar.

Estic molt feliç d’estar aqui, poder viure aquesta experiència i de conèixer a tanta gent. Apart d’aixo, cada dia aprenc coses noves i em sento súper satisfeta al final del dia. Tot i els incovenients que vaig tenir al principi, em compensa MOLT positivament tot el que estic vivint ara.

Desitjo que tot això, vagi a més i que tot el que visquem sigui increible, i que pugui aprendre dels meus errors!

Gràcies per brindar-me aquesta oportunitat!

Sofia