Nov 052019
 

Resultado de imagen de Procès participatiu Pacte Nacional per a la InterculturalitatProcès participatiu Pacte Nacional per a la Interculturalitat

Des de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania comencem un procés participatiu per l’elaboració del Pacte Nacional per a la Interculturalitat. aquest enllaços serveixen per fer les inscripcions:

7 nov: https://participa.gencat.cat/processes/interculturalitat/f/2690/meetings/229

12 nov:  https://participa.gencat.cat/processes/interculturalitat/f/2690/meetings/230

13 nov: https://participa.gencat.cat/processes/interculturalitat/f/2690/meetings/231

Com sabeu, l’any 2008 vam acordar el Pacte Nacional per a la Immigració. Aquell va ser un moment marcat per una important arribada de persones estrangeres, que feia de l’acollida el repte prioritari a abordar.

Una dècada després continuem acollint, però el focus del repte s’ha desplaçat de l’acollida a la ciutadania. En efecte, el repte que tenim entre mans no és altre que el de la convivència entre els que som i ens reconeixem com a diferents en el marc d’una societat intercultural.

És per això que des del Govern considerem necessari treballar per un nou Pacte que tingui com a objectiu recollir els compromisos del conjunt de la societat catalana, i de les seves institucions en primer lloc, per tal de fomentar la igualtat, el reconeixement de la diversitat i la interacció positiva entre tots els ciutadans i ciutadanes en tots els àmbits de la societat. La col·laboració de la teva entitat és essencial.

Així doncs, et proposem que participis en alguna de les sessions presencials que hem organitzat.